KARAPÜRÇEKSPOR BÜYÜK AVANTAJ ELDE ETTİ. 6-0

Süper Amatör B grubunda ligde kalma mücadelesi veren Karapürçekspor ile Kocaalisporun mücadelesinde gülen takım, 6-0 gibi ezici bir galibiyet alan ev sahibi Karapürçekspor oldu.

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Karapürçekspor, ilk yarıyı Alpaslan'ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda yine üstün olan ev sahibi ekip Karapürçekspor, Tunahan, Cebir, Fatih ve Recep'in ayağından bulduğu gollerle maçı 6-0 kazandı. Bu skor ile haftayı 3 puan ile kapatan Karapürçekspor kümede kalma yolunda önemli bir puan almış oldu. Bu sonuçla da ilk maçta alınan 7-1 galibiyet sonrasında ikili takım averajı Karapürçeksporun eline geçmiş oldu. Grupta düşecek son takım, her iki takımın aynı puanda bitirmesi durumunda Kocaalispor olacak. Emre FİDAN

Stat: Akyazı

Hakemler: Aytekin Atabek*** Murat Taşçıkar***Abdülsamet Yeşilbaş***

Karapürçekspor: Şenol*** Hakan*** Emir** (Ahmet**) Muhammet** (Hakan*) Recep*** Tunahan*** Sinan** Fatih** Alpaslan** Cebir** Fatih**

Teknik Direktör: Veysel Kılıçkan

Kocaalispor: Özgür* Kemal* Bünyamin* Hüseyin* Semih* Enes* Soner** Burak* Görkem* Abdülmecit* Birhan*

Teknik Direktör: Hasan Yılmaz

Goller: Dk.6 ve 22 Alpaslan, Dk.54 Tunahan, Dk.62 Cebir, Dk.75 Fatih, Dk.85 Recep (Karapürçekspor)

25 Şub 2020 - 10:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.