İSTANBUL'DA PROJELERİ KONUŞTULAR

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, İstanbul’da Gazeteci Şansal Büyüka, Yüksek Divan Kurulu üyesi Sıtkı Sakallıoğlu ve SATSO Balkanı Akgün Altuğ ile bir araya geldi.

6 Kasım’da gerçekleştirilen genel kurulun ardından çalışmalarına başlayan Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç, İstanbul’da Gazeteci Şansal Büyüka, Yüksek Divan Kurulu üyesi Sıtkı Sakallıoğlu ve SATSO Balkanı Akgün Altuğ ile bir araya geldi.

Sakaryaspor’a gelir kazandıracak projeler üzerinden fikir alışverişinde bulunduklarını belirten başkan Cumhur Genç; ‘’Şansal Büyüka, Akgün Altuğ başkanımız ve Sıtkı Sakallıoğlu’na her zaman Sakaryaspor’un destekçisi oldukları için teşekkür ederiz. Hayata geçirmeyi düşündüğümüz bazı projeler hakkında görüşlerini aldık’’ dedi.

08 Kas 2019 - 15:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.