2.AMATÖR AYAĞA KALKTI

Yeni sezona 1.Amatör Ligine yükselmek için hazırlanan ve liglerin başlamasını iple çeken 2.Amatör Ligi temsilcileri, haklarının yendiğini belirterek, 1.amatör ile 2.Amatör Ligin birleştirilmesini istediler.

“1 ile 2’yi birleştirin!”

DİĞER İLLERDE YAPTILAR

Geçen sene, 6 grupta toplam 48 takımın yer aldığı, bu sene de bu sayının artması beklenen 2.Amatör Liginde, profesyonel ligler, süper amatör ve +1.amatör ligler gibi 2.amatör Lig için de haklarının yendiğini söylediler. Özellikle geçen sene 1.amatör Liginden 2.Amatör Ligine düşen, başta merkez takımları olmak üzere bir çok takım, bu sene yeniden 1.Amatör Lige yükselmenin planlarını yaparken, HİÇ OYNATILMAMASINA tepki gösterdiler. Bazı kulüp temsilcileri, şuan bazı Büyükşehir Belediyesinin bulunduğu yerlerde 1 ve 2.Amatör Liglerinin birleştirildiğini, aynı şekilde Sakarya’da da bu birleşmenin sağlanmasını istediler.

BİRLEŞSE NE OLUR Kİ?

Kulüp temsilcileri, profesyonel liglerin çatır çatır oynandığı ve pandemi tehlikesinin de eskisinden çok daha azaldığını belirterek, “Ligimizin tamamen ertelenmesinin nedeni ne anlayamadık. Test yaptırmak ve bunların sonuçlarını alamamak mı, yoksa bu bahanenin arkasına sığınıp ANGARYA haline geldiğini düşünen bu ligimizi yavaş yavaş ortadan kaldırmak mı? Çok şükür şuan düzelme var. Biz de test yaptırabiliriz pekala. Hadi buna Bilim Kurulu izin vermedi diyelim, o zaman da 1.Amatör Ligindeki grupları arttırarak bizleri 1.Amatör Ligine alsınlar. Böylece hakkımız ödenmiş olur” dediler

07 Tem 2020 - 11:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.