2004 BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR!

2004 Sakarya Masterlar futbol takımı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Masterlar Türkiye Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürürken, kupayı almaya hazırlanıyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Konu hakkında bir açıklama yapan Teknik Direktör Adnan Çetin, 13-16 Ağustos tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek bu turnuvaya, 11 Ağustos’ta gitmeyi düşündüklerini belirterek, “Yerli ve yabancı kadromuzla turnuvaya 2 gün öncesinden gideceğiz ki oranın havasını alalım. Bu sene çok iddialıyız gerçekten. Geniş ama bir o kadar da çok kaliteli Türk ve yabancı oyuncumuz da var gurbetçi oyuncumuz da. Bu nedenle çok iddialı hazırlanıyoruz. Hedefimiz bu zorlu ve güçle rakipler yanında şampiyon olmaktır. Ben, Başkanımız Hulusi Çiftçi ve Genel Menajerimiz Serdar Şener, bunun için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi

07 Tem 2020 - 11:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.