TEVER AÇIKLADI: KONGRELER AĞUSTOS’TA

AK Parti’de ilçe kongreleri Ağustos ayı sonunda başlıyor. İl Başkanı Yunus Tever, kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini ve net tarihi önümüzdeki süreçte açıklayacaklarını bildirdi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ağustos ayının sonunda ilçe kongrelerinin başlayacağını açıkladı. Kandemir, "Yaz aylarında ilçe kongrelerini tamamlar, il kongrelerimize başlarız. 2021 bahar sonuna kadar MKYK'ya arz edeceğiz" dedi.

BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Kandemir’in açıklamaları doğrusunda gazetemize bilgi veren AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Kongrelerin başlanacağı ile ilgili net bir tarih yok ama Ağustos sonu gibi başlanacak. Şu anda çalışmalar daha bitmedi. Ağustos ayı itibariyle takvimi hazırlayacağız, ona göre bilgilendirme yapacağız” ifadelerini kullandı./Sibel Bulut

11 Haz 2020 - 10:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.