İYİ PARTİ'DEN SUÇ DUYURUSU!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan: İYİ Parti Sakarya teşkilatı olarak son dönemde sosyal medya aracılığı gerçekleştirilen ve ahlak dışı paylaşımlara yönelik bir açıklama yaptı.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İlçe Başkanları ve yöneticileri ile birlikte, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alan, Ak Parti Küçükçekmece Meclis üyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından basın açıklaması yapan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan: İYİ Parti Sakarya teşkilatı olarak son dönemde sosyal medya aracılığı gerçekleştirilen ve ahlak dışı paylaşımlara yönelik bir açıklama yapma ve son dönemde bir belediye meclis üyesinin Genel Başkanımızı hedef alan paylaşımına yönelik sıç duyurusunda bulunmak üzere bugün buradayız. Bizler İYİ Parti olarak siyasi anlayışımız gereği, her türlü gerginlikten uzak, siyasi nezaket içerisinde Milletimizin ayrıştırılması ve kutuplaştırmasını değil, birliğini ve beraberliğini savunan, her türlü önceliği Türk Milletinin acil ve çözüm bekleyen dertlerine ortak akılla çözüm üretilmesini savunan, birleştirici bir siyaset anlayışı ile Türk Siyasetine yön vermek ve nefes aldırmak için Milletimizin sesi olmaya devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

''KINIYOR VE LANETLİYORUZ!''

Kılıçaslan : “Maalesef son dönemlerde sosyal medya aracılığıyla adeta toplumun her bir kesimini provoke etmek amacıyla edep ve ahlak dışı paylaşımların arttığını üzülerek gözlemlemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanı’nın yeni doğan torunu ve kızı üzerinden yapılan kadın ve çocuk bedeni üzerinden yapılan kadın ve çocuk bedeni üzerinden yapılan iğrenç paylaşımlar Genel Başkanımız Meral Akşener’in de en üst perdeden kınadığı bizler de kınıyor ve lanetliyoruz. İlgili kişiler hakkında da gerekli hukuki ve yasal sürecin başlatılmasını talep ediyoruz. Bununla birlikte, maalesef bir temsil makamında olan Ak Parti Küçükçekmece meclis üyesinin kendisine ait sosyal medya hesapları üzerinden Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i terör örgütü üyeleriyle yan yana göstermek suretiyle hedef alan edep ve ahlak dışı çirkin paylaşım gerçekleştirmiştir. Biz bu şahısla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Ama partisinin de bu paylaşımı kınayıp lanetleyerek, halkı kin ve düşmanlığa özendiren bu davranışından dolayı gerekli yaptırımı ivedilikle yerine getirmesini bekliyoruz. Türk siyasetinde edep ve ahlak dışılıkla mücadelenin tek yolu siyasi partinin öncelikle kendi içinde temizlik yapmasından geçmektedir” dedi.

06 Tem 2020 - 15:08 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.