‘GEREKEN DURUŞU SERGİLEYECEĞİZ’

MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar,  Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin verdiği mesajların kendileri için emir niteliğinde olduğunu söyledi.

STRATEJİ TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Milletvekilleri ve İl Başkanları Ortak Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. 2020 yılına dair stratejinin belirlendiği toplantıda MHP kampında Libya’dan İran’a, Doğu Akdeniz’den Suriye’ye kadar dış politika konuları ele alındı. Toplantıda, MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ve İl Başkanı Ahmet Ziya Akar da hazır bulundu.

‘ÖZEN GÖSTERECEĞİZ’

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Akar, “Sayın Genel Başkanımız hitaplarında ülkemizin kısa vadede karşılaşabileceği bölgesel tehditler ve bunlara karşı alınması gereken tedbirler hakkında önemli uyarılar ve açıklamalarda bulundu. Bu beyanlarını emir telakki etmekteyiz. Milliyetçi Türkiye’nin inşası yolunda Sakarya Teşkilatı olarak gerekli özeni göstereceğimizi, Türk milletinin ezeli ve ebedi davası olan davamızın muvaffakiyeti adına gereken duruşu harfiyen sergileyeceğimizi arz ederim” dedi. /R. Kaan Oktar

12 Oca 2020 - 18:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.