DOKUMACI'DAN IŞIKSU'YA SİTEM

Adapazarı Belediyesi Meclis toplantısında yaşananlara ilişkin Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı yazılı bir açıklama yaptı.

Dokumacı'nın açıklamaları ise şu şekilde;

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak,meclis üyelerimiz ile birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.Bu bağlamda şimdilik muhalefet görevimiz nedeni ile vatandaşın sesi olmaya, onların sorunlarını ilgili yerlere taşıma görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.Başında da dediğimiz gibi;muhalefeti doğruya doğru,yanlışa yanlış şeklinde yapıyoruz,yapmaya da devam edeceğiz.

SEÇİM VAADLERİ

Adapazarı Belediyesi Meclis toplantısında meclis üyelerimizden,Av.Doğan Şen ve Türker Ergül ,yapmış olduğumuz saha çalışmalarında vatandaşın tarafımıza ilettiği ve bizlerin tespit ettiği hususlara ilişkin gündem dışı söz almış, beyanda bulunmuşlardır.Özetle; Av.Doğan Şen;Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nunda seçim vaadleri arasında olan ve insan hayatını ilgilendiren kentsel dönüşümün ne zaman başlayacağını,seçimin üzerinden yaklaşık 1,5 sene geçmesine rağmen herhangi bir başlangıcın olmadığı hususunu dile getirmiştir.Diğer meclis üyemiz Türker Ergül ise;ilgili yerdeki vatandaşlarında talebi doğrultusunda,tarım arazilerinin imara açılmaması ve betonlaşmanın önüne geçilmesine ilişkin talepleri iletmiştir.Sizlerin de takdir ettiği gibi,bu konular güncel ve herkesin malumu olan konulardır.

TEK KALE MAÇ

Aslında siyasetin olağan akışında buraya kadar herhangi bir sıkıntı yoktur.Ancak Meclis Başkanı Işıksu'nun bu açıklamalar üzerine, partimiz ve meclis üyelerimiz kastederek , 'çamur siyaseti,basit siyaset,dersinize çalışın,mesleğin ne ' gibi sarf etmiş olduğu yakışıksız sözler siyasi etiğe hiç uymamaktadır.Ne yazık ki,gördüğümüz kadarı ile Sayın Başkan bunu alışkanlık haline getirmeye başladı.Burdan Başkan'a şunu hatırlatmak isteriz ki ,şehrimizde 18 senelik tek kale maç dönemi bitmiştir.Artık eksikleri söyleyen,vatandaşın haklarını savunan İYİ Parti gerçeği vardır.Alışık olmayana için muhalefet ile yaşamak zordur ama güzeldir,insana daha güzel hizmetler yaptırır.Bundan sonra da alışmak lazımdır.

TEBRİK ETTİ

Mesela Sayın Başkan'ı yaklaşık 1,5 senede yapmış olduğu, birkaç çocuk parkını yenileme,güzelleştirme konusundaki başarılı çalışmaları nedeni ile tebrik ediyoruz.Gerçekten o konuda çok başarılı,hatta Avrupa'dan bile ödüllü bir belediyemiz var.Ancak diğer konularda da,yaptığımız eleştirileri de dinleyip,değerlendirmesini kendisinden bekliyoruz.Hele ki eleştiriler sonrası partimize ve meclis üyelerimize yönelik tavır ve sözleri kendisine hiç yakışmamaktadır.Kendisini partimize karşı tavır ve sözlerinde daha dikkatli ve saygılı olmaya davet ediyoruz.Bu tip davranışlar ile İYİ Parti olarak bizim susacağımız,pusacağımız gibi bir düşünceniz var ise çok büyük bir yanılgı içerisinde olduğunu belirtmek isterim.İYİ Parti kurulduğundan beri ,ülkenin menfaatine, şehrin menfaatine olan her şeyi dimdik söylemektedir,söylemeye de devam edecektir. Bu ülkede, bu şehirde hepimizin,bizde hem bu ülkeyi, hem de bu şehri çok seviyoruz,hemde karşılıksız...

07 Tem 2020 - 13:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.