BAŞKANLAR ZİRVESİNDE ‘GÖNÜLDEN HİZMET’ MESAJI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan’ın  ‘Hizmet’ mesajı verdiği toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarıyla bir araya geldi

GÖNÜLDEN HİZMET

Erdoğan belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda yerelde başarı sağlayamayanın devlet idaresinde de varlık gösteremeyeceğine dikkat çekti. Erdoğan, “Şimdiye kadar olduğu gibi, 'Gönülden yaparsan gönüller kazanırsın' düsturuyla 82 milyonun her bir ferdini kucaklamaya çalışıyoruz, çalışacağız. Yedinci büyük kongre sürecimiz metal yorgunluğunun son izlerini de sildiğimiz yenilenmiş, tazelenmiş bir şekilde tekrar yola revan olduğumuz farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bunun için sizlerin mesuliyeti çok ağırdır. Hiçbiriniz bulunduğunuz makamın millete hizmet makamı olduğunu unutmayacağız" dedi.

‘KUCAKLAYAN ANLAYIŞ’

Başkan Ekrem Yüce, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, “Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Türkiye’de belediyecilik çalışmalarında yeni dönemi başlatan, hizmet siyaseti ile farklı bir belediyecilik tasavvurunu ortaya koyan AK Parti’dir. İnşallah gönülden yaparsan, gönüller kazanırsın düsturuyla şehrimizin tamamını kucaklayan bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SAMİMİYET VE GAYRETLE

Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin alt yapıdan ulaşıma, yeşil alanlardan kadın ve çocuklar için yeni merkezlere kadar yenilikçi projelerin mimarı olduğuna da sözlerinde yer verdi. Biz de şehrimizde AK Parti’nin belediyecilik ilkeleriyle örtüşen, Sakarya’yı yeni duble yolları, ulaşımda modern yenilikleri, yeşil alanları, yeni yaşam ve sosyal alanları, güçlü altyapısı ile geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacağız. Sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ederek, istişare kültürünü yaygınlaştıracağız. Rabbim yolculuğumuzu kolaylaştırsın, birlikteliğimizi baki kılsın” dedi. /Simgenur Batıhan

02 Kas 2019 - 12:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.