AHMET UÇAK VE EKİBİ SAHADA

20 Haziran da yapılan kongre ile İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı seçilen Ahmet Uçak ekibiyle birlikte ara vermeden sahalara indi.

Başta muhtarlar ve esnaflara bir dizi ziyaretler düzenleyen Ahmet Uçak; ‘’Göreve talip olduk, hayırlısı ile seçildik, inşallah bundan sonra da esnafımızla, muhtarımızla, öğrencimizle, emeklimizle, çalışanımızla, işverenimizle iç içe olacağız, Serdivan’lı komşularımızla ortak payda da buluşup sorunları birlikte çözeceğiz’’ dedi.

‘HEM ETKİN HEM DENETİMCİYİZ’

Mahalle muhtarları tarafından samimiyetle karşılandığı göze çarpan Uçak; ‘’Yerel Mecliste hem etkin, hem denetimciyiz, mahallelerimizin sorunlarını, problemlerini, icraat yapmak ile mükellef olanlara tabi ki yaptıracağız, Serdivan’ımız özellikle vurguluyorum, Doğu Marmara bölgesi içinde çok kıymetli bir lokasyondur, potansiyelinin ve yapısının farkındayız, Serdivan’ımıza yakışanı yapmakla da yaptırmakla da görevliyiz’’ dedi.

‘ESNAF ZOR DURUMDA’

Programına hızla devam ederken esnafları da unutmayan Uçak dükkanları ziyaret ederek esnafların hatrını ve piyasayı sordu. Esnafın Corona sebebiyle zor durumda olduğunu yerinde de gören Uçak; ‘’ Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir, iç ticaretimizin temel hücresidir, Corona gibi salgınlar da, afetler de, ekonomimizin zor olduğu koşullar da esnaf ölçeğinde ki hibelerle, vergi ve prim aflarıyla, kira yardımıyla, gerekirse kamu kesiminin ihtiyaçlarını küçük esnaftan temin etme yoluyla esnafımız ayakta tutulmalı, nefes aldırılmalıdır’’ dedi.

‘HİBE VE YARDIM BÖYLE Mİ YAPILIR?’

Sözlerine “Görüyoruz ki esnafa sağlanan krediler ödemesi geldiğinde kronikleşmiş bir dizi sorunlar halinde karşımıza çıkacak, hibe ve yardım böyle mi yapılır?” diye sorarak devam eden Uçak; ‘’Ekonomi düze çıkmadan, piyasada nakit para dolaşmadan verilen krediler esnafın boynuna kement geçirmek gibidir’’ sözlerini söyledi.

Ziyaretlerini ekibi ile tamamlayan Uçak, ziyaret raporlarının en kısa zaman da oluşturulacağını, şikayet ve taleplerin ilgili makamlarca yerine getirilmesi için derhal işe

02 Tem 2020 - 15:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.