ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI

Kongre şampiyonluğumuzu kimseye bırakmıyoruz. Sakaryaspor’da kongre süreci geride kaldı. Artık yeniden lige odaklanma, sorunlarımızı çözme yolunda adımlar atma zamanı. Futbol takımının son iki haftada yakaladığı çıkışı saha dışındaki sorunları da çözerek biraz daha uzatabilirsek ligin ilk devresi bitmeden play-off hattındaki yerimizi alacağımızı düşünüyorum.

HATALARI TEKRARLAMAYALIM

Cumhur Genç ve yönetiminin işi pekte kolay değil. Bundan kastım borçlar, sportif durum vs gibi şeyler değil. İşleri zorlaştıran çok kısa bir süre önce aktif görevde olan bir ekibin bütün bu tabloyu bilerek görerek göreve talip olmasının ardından hiçbir bahane üretecek fırsatının kalmamış olmasıdır. Bu işin güçlük tarafı camia açısından avantaja dönüşebilecek yönü ise heyecanını kaybetmemiş bir yönetimin toparlanma için önemli bir şans olabileceği gerçeğidir.

İbrahim Nalbant yönetimi dahil son 4 dönemde yapılan hataları iyi takip eden Cumhur Genç ve ekibinin aynı hataları tekrarlamamaları ve daha önce yaptıkları hatalardan ders almaları durumunda Sakaryaspor’u düzlüğe çıkarabilirler.

DEVRE ARASI KIRILMA NOKTAMIZ

Bizim için kırılma noktası her zaman olduğu gibi devre arası olacaktır. Öyle ki Sakaryaspor’un ligdeki kaderini son yıllarda devre arası yaptıkları veya yapamadıkları belirliyor bence. 3.Lig’de Gürses döneminde devre arası yapılan olumlu hamleler şampiyonluğa taşımış fakat sonraki iki dönemde devre arasında yapılamayan hamleler yüzünden şampiyonluk avcumuzdan uçup gitmişti.

Kalan 6 maçımızın en az dördünü kazanacağımıza inanıyorum. Bu sayıda çok büyük bir sapma olmaması ve devre arasında direkt katkı alabileceğim 3 takviye ile yine şampiyonluk hesaplarının içine dahil olmak bizim için çok uzak bir hedef değil.

BİRAZ GARİP OLUYOR

Her kongrede yaşadığımız bir Bülent Yılmaz olayı var. 2008 Yılında Sakaryaspor’u büyük vaatlerle Belediye’den alan fakat alırken ne kadar borç varsa bunuda kulübün sırtına yükleyen, takımı 2.Lig’e düşüren, futbolcularla yaşadığı kriz bize en az 5 yıla maal olan Bülent Yılmaz’ın her kongrede efsane başkan edası ile mikrofonu eline alıp eski yeni yönetimlere şöyle yapın böyle yapın diye nutuk atması biraz garip oluyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Utku Kaynar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.