SAKARYASPOR SEÇİMİ!

Sakaryaspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kurulu 6 Kasım Çarşamba günü yapılacak yapılmasına da halen kimse akıllanmamış, halen değişen bir şey yok. Herkes aynı havadan çalıyor!

Allah’tan Sakaryaspor Genel Kurul üyesi değilim ama çok istedim olmak ama izin verilmedi ki. Şimdi de ben istemiyorum. Öyle ya oy kullanamayacağım ve ancak bundan sonraki seçimlerde oy kullanabileceğim, seçip seçilemeyeceğim bir delegelikte ne işim var benim? Belki bu seçimden sonra olabilirim ama, ya nasip diyelim!

Bu arada bu seçimin Olağanüstü olduğunu ve Olağan Genel Kurulunun Haziran 2020’de olup, gelecek kişinin sadece 8 aylığına geleceğini de kimse unutmasın

İddiaya göre, Cevat Ekşi ve Cumhur Genç döneminde üye yapılan bir çok üye, üyelikten düşürülmüş.

SIRF BU SEÇİMDE SÖZ SAHİBİ OLMAK için, İbrahim Nalbant ve Yaşar Zımba’nın yakınları ile son dönemdeki Hüdaverdi Bahadır’a yakın yeni isimler üye yapılmış. 50’şer liralık aidatlarını ödeyemeyenler de bu seçimde oy kullanamayacaklarmış.

Ben olsam, Tüzük’te hemen tadilata gider, seçim kararı alındıktan sonra da, seçimin yapılacağı 1 gün öncesine kadar, birincisinin olmayıp da ikincisine kalındığında bile yine aynı şekilde, paraları peşin ödenmek üzere YENİ üyeliklere izin verir, eskilerin de ödenmemiş aidatlarını kabul edip üye kabil ederek, hem onların oy kullanmasını ve seçilmesini sağlar hem de Sakaryaspor kasasına 3-5 kuruş para kazandırırdım. Ama nerde o kafa bunlarda?

Sakaryaspor kimsenin umurunda değil ki. Amaç üye çoğunluğunu ele geçirmek, gruplaşmak. Böylece seçimde de söz sahibi olup seçim kazanmak veya kazandırmakta ya da kaybettirmekte. Çünkü Halit Evin, İsmail Gürses, Cevat Ekşi, Cumhur Genç, İbrahim Nalbant ve Hüdaverdi Bahadır bunu yaptı. Şimdi de bu grupların savaşı yaşanacak. Yani yine onlara mahkum olabiliriz ki bu seçim haftaya Çarşamba’ya değil 13 Kasım Çarşamba’ya kalır.

BU SEÇİMİ EN FAZLA VEREN KAZANIR

Gelelim adaylık meselesine…

Dün itibarıyla bana gelen bir tane resmi aday adayı oldu. O da Cumhur Genç. Onlar da Salı günü bir basın toplantısıyla ekibini tanıtacakmış.

Bir de gayri resmi çalışma yapan Hüdaverdi Bahadır var ki, onu Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce destekliyorsa, o seçimin galibi yüzde 100 o olur, değilse Cumhur…

Duyduğuma göre Bahadır’ın adaylığını açıklamama sebebi, Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan ÇAMSAN sahibi Şükrü Bodur’u yönetimine alması veya başkanlık teklif etmesinin halen cevaplanmaması ile aynı şekilde Hendek’te bulunan Daikin firmasıyla yaptığı görüşmenin cevaplanmamasıymış. Hem de başkanlık şart olmadan çünkü aynı Bahadır’ın onların listesinde yönetici olarak da görev yapabilirmiş.

Eğer bu iki firmadan Bahadır’a olumlu bir cevap gelirse ya da hiç girmeden ve sadece yeni stada DAİKİN YENİ SAKARYA STADI veya ÇAMSAN YENİ SAKARYA STADI ya da Daikin Sakaryaspor veya Çamsan Sakaryaspor gibi ana sponsorluklar verilirse, sanmıyorum ki Cumhur Genç aday olsun. Öyle ya, o Genç ne kaybedeceği bir seçime girer nez de böyle bir oluşum durumunda Sakaryaspor kazansın diyerek bu seçime girmez. Bu kadar büyüktür onun kalbi işte. Ama taüm tersi olur da Genç de aynı şekilde sponsorlar bulursa o zaman iş değişir mi, Bahadır çekilir mi, işte ondan emin değilim. Keşke olsun da sonrasına bakılır bir şekilde illa ki…

Kimse merak etmesin, bu konunun ÇOK ÖZEL takibindeyim. Her koldan araştırıyor ve görüşüyorum. Çok yakında patlatacağım!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Gökdemir - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.