banner10
Öne Çıkanlar Sakarya Büyükşehir Basketbol kazimiye selanik Manavpınarı Mahallesi MESLEK meslek dersleri

ŞEKER HASTALARI İÇİN BİREBİR

SAKARYA’DA SEVİLDİ

İstanbul Üniversitesi Beyin ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezinin 12 yıllık araştırmaları sonucu Prof. Dr. İhsan Kara ve ekibi tarafından geliştirilen mor ekmek Sakarya’da da çok tutuldu. Kısa sürede ülkeye yayılan mor ekmek, ilimizde genç girişimci Levent Gündüz tarafından üretilmeye başlandı. Adapazarı Ankara Caddesi’nde bulunan işletmesinde mor ekmek üretimini sürdüren Gündüz,  “Mor ekmek, içerisinde bulunan mineraller ve vücutta oluşturduğu dengeleyici ve onarıcı etkiler ile öne çıkıyor” dedi.

ŞİFA KAYNAĞI

Mor ekmeğin içeriğinde böğürtlen, ekşi mor dut, yaban mersini, vişne, nar, patlıcan ve mor soğan kabuğunun bulunduğunu anlatan Levent Gündüz,  ekmeğin kalp ve damar hastalıkları, yüksek tansiyon, kalp ve beyin damarı tıkanıklıklarına, böbrek yetmezliği, kol ve bacak uyuşmaları ile morarmaları, diz ve kalça eklem ağrıları ve erken yaşlanma ile başlayan unutkanlıklara karşı etkili olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2 ay önce

Bende fırıncıyım banadestek çıkarsan çok memnun olurum tşk

banner5

banner6