‘BEL AĞRISI’ KONFERANSI AKM’DE

Büyükşehir Belediyesi ve SAÜEAH iş birliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında ‘Bel Ağrısı’ konuşulacak. Bugün AKM’de gerçekleştirilecek program saat 14.00’da başlayacak.

SakaryaBüyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) iş birliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda ‘Bel Ağrısı’ konulu konferans katılımcıların istifadesine sunulacak. Bugün AKM’de gerçekleştirilecek programa Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Uysal konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada, “12 Aralık Perşembe günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Bel Ağrısı’ konulu konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi. /Tuğçe Yıldız

12 Ara 2019 - 12:44 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.