LÜTFEN GÜLÜMSEYİNİZ

Değerli okurlar, birkaç aydır Cuma günleri bu köşede sizlerle olan birlikteliğimiz il dışına gidecek olmam sebebiyle bu yazımızla son bulmaktadır. Tüm yazılarımızda sizlerin merak ettiklerinizi, aklınıza takılanları, yanlış bilinenleri ve önemli olmasına rağmen bilinmeyenleri anlatmaya çalıştık. Bu son yazımızda aslında çok ihtiyaç duyduğumuz bir noktadan bahsedeceğim. Gülümsemek. Evet, gülümsemek iki insan arasında kurulabilecek en kısa iletişim yoludur. Karşıdaki insana güven ve samimiyet verir.

Tabiî ki gülümseyebilmek için ağız ve diş bakımlarınızın eksiksiz olması gerekir. Diş fırçalama konusunun öneminden çok kez bahsettik. Son yazımızda da yine bahsedeceğim. Eğer ki ağız ve diş sağlığınızdan problem yaşamak istemiyorsanız sizlere düşen en basit ama en önemli görev dişlerinizi düzenli olarak fırçalamaktır. Siz diş bakımınızı eksik ettiğiniz sürece yapılan tedaviler tam olarak başarılı olamaz. Kullanılan gargaralar, ağız çalkalama solüsyonları hiçbir zaman diş fırçalamanın yerini tutamaz. Eğer ki düzenli olarak diş fırçalama alışkanlığına sahip olup ve 6 ayda bir diş hekimi kontrolüne giderseniz ağız ve diş sağlığınız için elinizden geleni yapmış olursunuz. Unutmayın biz hekimler sizlerin sağlığı için üzerimize düşen görevi yaparız. Ancak asıl görevin büyüğü sizlerdedir.

Evet gülümsemek güzeldir. Ancak gülümseyebilmek için diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Birkaç aydır burada devam eden yazılarımızla ağız ve diş sağlığının önemini sizlere anlatmaya çalıştık. Gülümsemeyi asla ihmal etmeyin. Hepinize sağlıklı günler dilerim. Diş Hekimi Fatih ERMEK

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Dt. Fatih Ermek - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.