HENDEK’TE ŞİİR GECESİ

Hendek Belediyesi ile Şiir'den Şuur'a Kültür Sanat ve Edebiyat Topluluğunun düzenlediği şiir gecesine katılanlar keyif dolu, unutulmaz bir akşam yaşadı

Hendekliler şair ve ozanların okuduğu birbirinden güzel şiirlerle keyifli anlar yaşadı

SÜRPRİZ İSİMLER

Hendek Belediyesi ile Şiir'den Şuur'a Kültür Sanat ve Edebiyat Topluluğu işbirliğinde, Atatürk Parkı Nikah ve Toplantı Salonunda ‘Şiir gecesi’ düzenlendi. Keyifli anların yaşandığı şiir gecesine Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, şairler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede Şerife Köksal Badısaba, Temel Ata, Kenan Ergün, Fedai Koç, Deniz De Asis, Alper Bıyıklı, Tuğba Gülyesil, Nazmiye Çelebi, Murat Sarıoğlu, Metin Gevher ve Baki Gönülal ile sürpriz isimler sahne aldı. Seslendirilen birbirinden güzel şiirler geceye katılanları mest etti.

İSTEK ŞİİRİ

İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Acır selamlama konuşması yaparak Hendek’te bulunmaktan çok mutlu olduğunu söylerken Başkan Turgut Babaoğlu ise vatandaşların yoğun isteği üzerine sahneye çıkarak seçim öncesi seslendirdiği Hendek şiirini bir kez daha okudu. Ayakta alkışlanan Babaoğlu vatandaşlardan bir kez daha tam not aldı. Şiirin ardından konuşan Başkan Babaoğlu, “Böyle güzel bir gecede şairlerimiz ve ozanlarımızın eserlerini dinlemek herkese iyi geldi. Hendek için gece gündüz çalışıp geleceğimizi inşa ederken, diğer yandan da kültür ve sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi. /Sibel Bulut

18 Kas 2019 - 10:55 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.