-

KERVANKIRAN’IN MUTLU GÜNÜ

Sakarya Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, Palmiye Caddesinde bulunan MK düğün salonunda Özlem Baş ile hayatını birleştirdi....

Sakarya Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Hüdaverdi Kervankıran, Palmiye Caddesinde bulunan MK düğün salonunda Özlem Baş ile hayatını birleştirdi. Evlilik merasiminde Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu şahit olurken mutlu çiftin nikahını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu gerçekleştirdi.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Düzenlenen cemiyette konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever; “Çok sevdiğimiz iki arkadaşımızın mutluluğuna şahit oluyoruz, mutluluklar diliyoruz” ifadelerine bulundu. İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise evlilik cüzdanının geline verirken resmi tören sonrası genç çift ilk danslarını ve pasta kesimini gerçekleştirdi. Düğüne eski Sakaryaspor Başkanı ve iş insanı Tuncer Tepe ve çok sayıda dernek başkanı katıldı./Murat Solmaz

20 Oca 2020 - 16:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.