"ONLAR BİZE EMANET"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehit annesi Hamide Çoban ile Arabacıalanı Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşındaki Melahat Ekşioğlu’nu ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

"ONLAR BİZE EMANET"
"ONLAR BİZE EMANET"
Haber albümü için resme tıklayın

2017 yılında Şırnak’ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın acısını ilk günkü gibi yüreklerinde taşıdıklarını belirten Başkan Yusuf Alemdar, “Vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapan aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyorum. Onların geride bıraktığı aileleri, bize emanet. Her zaman başımızın üzerinde yerleri var.” dedi.

BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Ülke ve millet olarak bu bayram birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirten Alemdar, “Bu zor zamanları hep birlikte kenetlenerek atlatacağız. Sabır ve dua ile sağlık noktasındaki tüm engelleri aşacağız. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, şehit ailelerimize, kahraman gazilerimize ve onların ailelerine sağlıklı uzun ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

24 May 2020 - 20:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.