ACAR İNCELEMELERDE BULUNDU

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, sağanak nedeniyle oluşan su baskınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

ACAR İNCELEMELERDE BULUNDU
ACAR İNCELEMELERDE BULUNDU
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre, sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak nedeniyle Kocaali’de metrekareye 106 kilogram yağış düştü. Devlet Su İşleri (DSİ) 32. Şube Müdürü Abdurrahman Cebeci ile su baskınlarının yaşandığı Alandere, Yayla ve Maden Deresi'ni inceleyen Başkan Acar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBIMIZ YOK”

Acar, yaptığı açıklamada, Alandere ve Yayla mahallelerinde birçok noktada dere taşkını ve evlerde su baskınlarının meydana geldiğini belirterek, "Maden Deresi'nde ise gece konaklama yapan vatandaşlarımız derenin debisinin yükselmesiyle korkuya kapılmışlar. Orada da ekiplerimiz yolun temizliğini yaptı, Büyükşehir Belediyemizle mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtardık. Çok şükür can kaybımız yok. Olumsuz bir durumla karşılaşmamak için tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde. Hepimize geçmiş olsun." diye konuştu. Metrekareye 106 kilogram yağışın düştüğünü vurgulayan Acar, DSİ tarafından dere taşmasının yaşandığı bölgelerde temizlik ve genişletme çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

09 Tem 2020 - 00:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.