VALİ KALDIRIM'DAN YARALI İŞÇİLERE ZİYARET

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Akyazı Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte Hendek'te gerçekleşen patlamada yaralanan fabrika çalışanları Cansel Helvacı, Zülfiye Helvacı ve Bahar Arkar’ı Sukenarı Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

PATLAMADAN ETKİLENEN MAHALLELERİ GEZDİ

Sakarya Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Vali Kaldırım, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ile patlamadan etkilenen Akyazı ilçesinin Sukenarı Mahallesi'ndeki yerleşim yerlerinde incelemelerde bulundu.

YARALI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Kaldırım ve beraberindekiler, daha sonra patlamada yaralanan ve hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilen fabrika çalışanları Cansel ve Zülfiye Helvacı ile Bahar Arkar'ı Sukenarı Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisinde yaklaşık 15 dönüm alana kurulu havai fişek fabrikasında 3 Temmuz'da saat 11.15'te meydana gelen ve kentin birçok noktasından duyulan patlamalarda 7 kişi hayatını kaybetmiş, hastaneye kaldırılan 122 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edilmişti. Hastanelerde, biri il dışında olmak üzere 4 kişinin tedavisi ise sürüyor.

07 Tem 2020 - 16:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.