SASKİ SAYAÇ OKUMALARINI DURDURDU!

Koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken, SASKİ koronavirüs sebebiyle sayaç okumalarını durdurdu.

Koronavirüs dünyayı etkisi altına devam ederken SASKİ’ salgın sebebiyle sahada çalışan elamanlarına sayaç okumalarınıdurdurdu. İkinci bir emre kadar da sayaç okumaları yapılmayacağı da belirtildi.

07 Nis 2020 - 12:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Sakaryalı - İçişleri Bakanlığı kararı ile iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kiraları da durdurulsun.

Çevre ve şehircilik başkanlığının ; koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyeti durdurulan , belediye ve hazine taşınmazı üzerinde tahsisli kiracı işletmelerden kira talep edilmeyecek önerisinin uygulanıp diğer iş yeri sahiplerine öncülük etmesini bekleriz.

Bir sürü il ve ilçe bu konuyu çok önceden çözdü fakat bizde hala gündemde bile değil ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 12:22
01

Sakaryalı - Milletin eve kapandığı ve ekonomik gelirinin olmadığı şu günlerde saski konutlardaki su bedellerine her ay zam yapıyor. Milletin verecek durumu yok. Geçen seneden bu zamana neredeyse yüzde elliden fazla arttı doğalgazı elektriği solladı saskinin acığını vatandaşmı kapatacak. Bu duruma el atın su bedelini kimi 0.40tl.kimi 3.84tl.ödüyor şehirde oturan para basmıyor çoğunun ya işi yok işsiz ya emekli yada açlık sınırında yardımla yaşıyor. Bu konuyu konuşmak gerekiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Nisan 12:22