KORONA 7 KİŞİYİ DAHA ALDI!

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün sosyal medya üzerinden son 24 saatte toplamda 3 bin 952 test yapıldığını söylerken 343 yeni vaka olduğunu ifade etti. Dün 37 vatandaş Korona virüsü vakasından hayatını kaybetmişti. Bakan Koca'nın son dakika açıklamasıyla 7 kişi daha hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden hastaların birinin KOAH hastası olduğunu belirtilirken diğer 6 kişi ise ileri yaşta hasta olduğu ifade edildi.

Koca sosyal medyadan şu ifadelerde bulundu;

"Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz."

24 Mar 2020 - 22:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.