GİRİŞ ÜCRETİ SKANDALI!

Bu haber sizden!

Whatsapp İhbar Hattımıza gelen bilgilere göre Karasu Maden Deresinde bir işletme Kaymakamlığın emri olmasına rağmen vatandaşlardan giriş ücreti aldı.

'HARAM OLSUN'

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Pazar günümüzü geçirmek için Maden Deresine geldik. Antik Maden Deresi adlı işletme vatandaşlardan giriş ücreti topluyor. Bu konuda Kaymakamlığın kesin emri olduğunu biliyoruz. Devlet mi büyük? Bu işletme mi büyük? Yetkililer lütfen gerekli cezayı versin. Ailemizle huzurlu vakit geçirmek için geldik ve kavga etmemek için mecburen ücreti verdik ama haram olsun” ifadelerine yer verdi.

08 Haz 2020 - 10:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mahmud - Kazıklar yarasın annem, huşşt, Erenköy, kimsecukler duymasın kontrol dekan yok geçir millete.acimasin, maden gaziği sulu sulu gizel olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Haziran 10:38