‘BİZ KOCAMAN BİR AİLEYMİŞİZ’

Gazetemizin fosfor metabolizması bozukluğu hastası minik Yusuf Bozkurt için başlattığı kampanya kısa sürede çığ gibi büyüdü ve geniş kitlelere ulaştı. Anne Naciye Bozkurt, kampanya için  seferber olan tüm Sakaryalılara teşekkür etti.

Destek verenleri görmek için ilgili foto galeriye tıklayınız...

Yusuf Bebek için başlattığımız #yusufunsiyahınayeşilol yardım kampanyasına Sakarya’nın yanı sıra birçok şehirden destek yağdı. Sakaryalılar Yusuf bebeğe sahip çıktı. Yusuf’un annesi Naciye Bozkurt, “Yusuf’u kardeşi gibi görüp destek olan herkese teşekkür ederim’’ dedi.

‘YALNIZ DEĞİLMİŞİZ’

Minik Yusuf’un annesi Naciye Bozkurt, “Yusuf’u kendi çocuğu gibi görerek kampanya başlatan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Yusuf’a kendi kardeşiniz gibi sahip çıktınız. Kampanyayı ilk gördüğümde çok duygulandım, gözyaşlarıma hâkim olamadım, biz yalnız değilmişiz sahipsiz değilmişiz dedim. Sakarya halkının duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederim. Biz kocaman bir aileymişiz” dedi.

ÇOĞUNLUĞU TOPLANDI

Yardım kampanyasında şuana kadar 275 bin TL toplandığını belirten Anne Bozkurt, “Yusuf’un ilacı için gereken paranın çoğunluğu toplandı. Doktorlar bir an önce tedavinin başlaması gerektiğini söylüyor. Çünkü Yusuf’un bünyesi zayıf olduğu için hemen hasta oluyor. İnşallah gereken para bir an önce toplanır da Yusuf tedaviye başlar. Doktorlar, hemşireler herkes Yusuf için ellerinden geleni yapıyorlar. Yusuf için emek veren herkese minnettarım” ifadelerini kullandı.

28 Kas 2019 - 11:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.