BİZ 'GÜZELLİK' YAPTIK!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un "Medya güzellikleri yansıtmıyor" sözlerinin üzerine Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi olarak 15 Haziran 2020 sayımızın birinci sayfasında bir 'güzellik' yaptık.

BİZ 'GÜZELLİK' YAPTIK!
BİZ 'GÜZELLİK' YAPTIK!
+7
Haber albümü için resme tıklayın

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yavuz'a özel hazırlanan sayfa kısa bir süre içerisinde büyük ilgi gördü. 15 Haziran 2020 birinci sayfası, resmi sosyal medya hesabımızdan paylaşıldığı andan itibaren çok sayıda olumlu geri dönüş aldı. Etkileşimin çok büyük rakamlara ulaştığı birinci sayfamız siyasilerden de olumlu geri dönüş sağlarken en çok konuşulan olaylar arasında yerini aldı. Ayrıca hazırlamış olduğumuz sayfa ulusal basında gündeme yerleşirken ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Metin Uca gibi isimlerden de geri dönüş aldı.

Birinci sayfa;

YILIN GAZETECİLİK ÖDÜLÜ

Bunun üzerine Yavuz, sosyal medya hesabından; "Gazetemizin bana gösterdiği bu ilgiye teşekkür ederim ama sanki biraz fazla ben olmuş. Muhtemelen yılın gazetecilik ödülüne de talipler" diyerek esprili bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımı ise şu şekilde;

İşte diğer paylaşımlar;

15 Haz 2020 - 14:02 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sadettin - levent kırca yaşamış olsaydı ona çok güzelbir malzeme olacaktı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 14:02