SOYLU SAKARYA'DA DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, arkadaşı Arif Önemli'nin kızı Zeynep Önemli ile Osman Topallar'ın Sapanca'da düzenlenen düğün törenine katıldı. Bakan Soylu, çiftin nikah şahidi oldu.

Arif Önemli'nin kızı Zeynep Önemli ile rahmetli Muzaffer Topallar'ın oğlu Osman Topallar, dünya evine girdi. Topallar çiftinin düğün töreni, Sapanca'da bir tesiste gerçekleştirildi.

BAKAN SOYLU DÜĞÜNE GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, arkadaşı Arif Önemli'nin kızı Zeynep Önemli ile rahmetli Muzaffer Topallar'ın oğlunun düğün törenlerine katılmak üzere Sakarya'ya geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı törende, damat ile gelinin anne ve babası, konukları karşıladı.

NİKAHI YÜCE KIYDI, BAKAN SOYLU ŞAHİT OLDU

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Bakan Soylu yaptı. Bakan Soylu, nikah töreni sonrasında genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.

09 Ağu 2020 - 21:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.