Serdivan AVM'de sinema krizi!

Serdivan AVM'de bulunan Cinemaximum sinemalarında yetkililer film başlamadan önce salona gelerek bilet satıldığı halde çocukları dışarı çıkarmak istedi.

Serdivan AVM'de bulunan Cinemaximum sinemalarında yetkililer film başlamadan önce salona gelerek bilet satıldığı halde çocukları dışarı çıkarmak istedi. Salonda yayınlanacak olan Recep İvedik 6 filminin 13 yaş ve üzerinin izleyebileceği kararının olduğunu belirten yetkililer ile aileler arasında tartışma yaşandı.

Yetkililere, "Madem yaş sınırı vardı niye bize bilet sattınız" şeklinde tepki gösteren aileler böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını aktardı. Keyifli vakit geçirme umudu ile sinemaya gelip ailelerinin yetkililer ile tartışmasına şahit olan çocuklar da durumun verdiği hayal kırıklığı ile göz yaşlarına hakim olamadı.

Sinemada filmin başlangıcında yaşanan gerginlik saniye saniye kameralara yansıdı.

15 Kas 2019 - 22:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.