SAKARYA BAROSU SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI

Sakarya Barosu Hayvan Hakları Komisyonu, Koronavirüs’ten dolayı Sakarya Adliyesi ve Valilik yemekhanelerinin kapanması ile birlikte yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanlarını unutmadı.

SAKARYA BAROSU SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI
SAKARYA BAROSU SESSİZ DOSTLARI UNUTMADI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Komisyon, aç kalan hayvanlara mama vererek örnek bir davranış sergiledi. Ayrıca daha fazla hayvana yardımcı olabilmek için de mama kampanyası düzenledi ve avukatlardan gelen yardımlar ile birçok hayvana yardım eli uzattı.

MESLEKTAŞLARIMIZ DUYARSIZ KALMADI

Yardım kampanyasına katılan ve destekleyen başta Baro Başkanı Abdurrahim Burak olmak üzere tüm meslektaşlarına teşekkür eden Komisyon Başkanı Av. Zekiye Güneş Kılcı, bu zor günlerde sokak hayvanlarını yalnız bırakmayacaklarını kaydetti. Kılcı, “Adliye ve valilikte nöbet uygulamasına geçilmesi ve paketle yemek verilmeye başlanmasının ardından köpekler aç kalmıştı. Bizler de hayvanlarımızı unutmayarak, mama yardımında bulunduk. Daha fazla minik dostumuza yardımda bulunmak için de meslektaşlarımızdan destek istedik. Sağ olsunlar, duyarsız kalmadılar ve kısa sürede gelen yardımlarla mamalarımızı temin ettik. Birçok hayvan artık aç kalmayacak. Dostlarımızı unutmamalıyız, bu zor günlerde yanlarında olmalıyız” dedi.

YAKIN DOSTLARIMIZ İÇİN

Başkan Abdurrahim Burak, “Tüm dünyayı ve ülkemizi de saran Koronavirüs salgını nedeniyle sokaklar sessiz kalmış, lokantalar, restoranlar ve gıda malzemesi temin eden firmalar dükkanlarını kapatmıştır. Sakarya Adliyesi ve çevresinde sokaklarda yaşayan ve bu lokantaların, restoranların yemekleriyle beslenen hayvanlarımız aç kalarak, salgından çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Bu sebeple Sakarya Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Zekiye Güneş Kılcı’yla birlikte sokakta yaşayan ve şu an açlıkla mücadele eden hayvanlarımızı düşünerek bir yardım kampanyası başlattık. Kısa sürede de meslektaşlarımızın desteğiyle mamalarımız elimize ulaştı. Mamaları adliye çevresinde ve tespit ettiğimiz yerlerde dağıtarak bizimle birlikte yaşayan yakın dostlarımızın aç kalmaması için bir mücadele vereceğiz. Bu minvalde özellikle bu kampanyayı düşünen ve başlatan komisyon başkanımız Av. Zekiye Güneş Kılcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Baromuzun insani yönleri bu zor günlerde ön plana çıkmaktadır. Katkıda bulunan herkese çok çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

30 Mar 2020 - 16:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.