REKTÖR SARIBIYIK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan SUBÜ Rektörü Sarıbıyık, “Ülkemize el uzatmak isteyenler ve darbe severler için ibret olacak halkın bu zaferi yıllar boyunca unutulmayacak” dedi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz’un Türkiye’de darbelerin ve idari vesayetin yerinin artık olmadığını net bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Sarıbıyık, “Kahraman yurttaşlarımız bir an bile düşünmeden canlarını ortaya koydular. Millet iradesi dışında bir iradenin Türkiye’ye istikamet veremeyeceğini sadece darbeci Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına değil, onları maşa olarak kullanan dış mihraklara da gösterdiler. Ülkemizin tarihindeki en büyük kırılma noktalarından birisi; gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine milletimizin tanklara, silahlara ve uçaklara karşı koyan iradesiyle başarıyla aşıldı. Darbenin üzerinden 4 yıl geçti. O gece yaşatılan acılar ve gösterilen kahramanlıklar tazeliğini koruyor. Ülkemize el uzatmak isteyenler ve darbe severler için ibret olacak halkın bu zaferi yıllar boyunca unutulmayacak. Bizler de darbe sevdalılarına ve ülkemize zarar vermek isteyenlere prim vermeden ülkemiz için daha çok çalışmayı sürdüreceğiz. 15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla şehadete ulaşan şehitlerimizden, gazilerimizden ve darbeye sonuna kadar direnen milletimizden Allah razı olsun. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize hayırlı güzel ömürler nasip etsin” diye konuştu.

14 Tem 2020 - 16:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.