MUHTARLARDAN TAZİYE ZİYARETİ

Sapanca'da görev yapan muhtarlar Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MUHTARLARDAN TAZİYE ZİYARETİ
MUHTARLARDAN TAZİYE ZİYARETİ
Haber albümü için resme tıklayın

Hendek'te geçtiğimiz hafta Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda meydana gelen ve 7 işçinin ölümüne neden olan patlama sonrası Hendek Belediyesi'ne taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Sapanca'da görev yapan muhtarlar Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Muhtarlar ilk olarak patlamada hayatını kaybeden Muhammet Aygün'ün bugün gerçekleşen cenazesine katıldı. Daha sonra patlamanın olduğu Yukarıçalıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yağlı ile görüşen muhtarlar oradan da Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Babaoğlu, muhtarlara ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, "Hepimizin başı sağolsun" dedi.

10 Tem 2020 - 20:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.