GOFRET TARİFİ SAYESİNDE HAYATI DEĞİŞTİ

“EMEKLİLİK PLANIM VE HAYATIM DEĞİŞTİ”

İstanbul’da yaşayan ve uzun yıllar birçok farklı kurumda Pazarlama Müdürlüğü ile üst düzey yöneticilik yapan Seyfettin Kısmet, çalıştığı firmadan ayrılarak kendi pazarlama şirketini kurdu. Çok sayıda uluslararası firmaya pazarlama hizmeti sunan Kısmet’in hayatı, pazarlama için tanıştığı gofret üreticisi firmayla değişti. İşletme sahibi, batmak üzere olan yerel bir üreticinin ürününü pazarlayarak firmayı kurtaran Seyfettin Kısmet’e dedesinden kalma ev yapımı gofret reçetesini hediye etti. Kısmet, reçeteyi aldıktan sonra şirketi için Ocak ayında Sakarya’nın Hendek İlçesinde kurduğu ofisi üretim tesisine çevirdi. Günlük olarak ev yapımı gofret üreten ve çocukluğundaki tadı yakaladığını belirten Seyfettin Kısmet, “Aldığım gofret tarifiyle emeklilik planım ve hayatım değişti” dedi.

FİRMAYI BATMAKTAN KURTARDI

Uluslararası bir marketler zinciri için özel üretim gofret yapan bir firmayla tanışan ve hayatı değişen Seyfettin Kısmet, “Uluslararası şirketlerde pazarlama ve üst düzey yöneticilik yapıyordum. Geçen yıl kendi pazarlama şirketimi kurdum, aslında bu da biraz emri vaki olmuştu. Çalıştığım şirket sıkıntı yaşayınca kurtarabilmek için kurdum ve birlikte çalıştığım arkadaşları şirket bünyesine aldım. Kendi şirketim üzerinden pazarlama yapmaya devam ederken uluslararası bir firmanın özel üretim gofret taleplerini tanıştığım bir firma üzerinden karşıladım. Bu firmanın çok zor, sıkıntılı bir sürecinde yüklü miktar bir alışverişle firmanın da geleceğini kurtarmış oldum. Firma sahibi de ahde vefa olarak el yapımı gofret yapımı reçetesini verdi” ifadelerini kullandı.

“BU KADAR TALEP GÖRECEĞİNİ BİLMİYORDUM”

Çocukluğundaki tadı yakalamak için uzun süren araştırmalar yaptıklarını belirten 49 yaşındaki 2 çocuk babası Seyfettin Kısmet, “Özellikle bizim yaş grubumuz çocukluğunun tadını bulduğunu söylüyor. Burada insanlara tadım yaptırdığımızda insanların sadece yüz ifadeleriyle değil vücutlarıyla bile tepki verdiğini gördük. Yaptığımız tek şey, eski tadıyla yani 45 yıllık kalıplarla üretim yaparak bu tadı insanlara sunmak. Pazarlama olarak zaten işimi yaptığım için bunu bir hobi olarak başlatmıştım ama bu kadar talep göreceğini bilmiyordum. Talep artınca bu sefer Adapazarı İlçesine de bir şube açtım. 2 şubemizde insanlara bu tadı sunmaya devam ediyorum” şeklinde konuştu.


GÜNLÜK ÜRETİLİYOR

45 yıllık kalıplarla yaptıkları gofretin içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmadığını belirten Seyfettin Kısmet, “Bildiğiniz çuval şekeri alıp, pudra yapıp içerisine de bitkisel margarin koyarak kremamızı hazırlıyoruz. Ancak gofretimizi özel yapan şey, şuan hiçbir üreticinin kullanmadığı 45 yıllık tostlar. O çıtırlığı veren tostları biz bulduk, topladık ve getirdik. Aynı reçeteye sadık kalarak bu hamuru yapıyor ve eskiden olduğu gibi elde üretiyoruz. Her gün sabahları yaprakları yapıyor öğlenden sonra ise kremasını hazırlayıp gofret haline getiriyor ve insanlara direk sunuyoruz” dedi.

İlgili Galeriler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner5

banner6