BİZDEN KAÇMAZ (08.01.2020)

Üstün’e çok sert yanıt Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ün geçtiğimiz günlerde söyled...

BİZDEN KAÇMAZ (08.01.2020)
BİZDEN KAÇMAZ (08.01.2020)
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Üstün’e çok sert yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ün geçtiğimiz günlerde söylediği "Davutoğlu’nun Menderes’ten tek farkı idam edilmemiş olması" sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan cevap geldi.

Ülke TV'ye konuk olan Turan, Üstün’e ağır eleştiriler yöneltti. Davutoğlu'nun altından koltuğu alındığı için siyasi parti kurmaya kalkıştığını belirten Turan, “Ya bunun için parti mi kurulur Allah aşkına! Böyle iktidar mı olunur Allah aşkına” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün Ahmet Davutoğlu ile Menderes'i kıyaslamasını da ağır sözlerle eleştiren Bülent Turan, “Onu diyen arkadaş ‘Davutoğlu gitsin’ diye imza atan 47 kişiden bir tanesi biliyor musunuz? ‘Davutoğlu'nun idam edilmediği kaldı’ diyen kişi de o 47'den bir tanesi. Bu şu demek; o arkadaşımızı vekil yapsaydık, 'Davutoğlu kötü Erdoğan kahraman' diyecekti. Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına?” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yüce’ye anlamlı ziyaret

Sakarya’da uzun yıllar öğretmenlik ve Ali Dilmen Lisesi Müdürlüğü yaptıktan sonra emekli olan Şemsettin Trabzon eşiyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüce, “Saygıdeğer Hocam Şemsettin Trabzon ve kıymetli eşi ziyaretimize geldiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine şükranlarımı sunarım” dedi.

CHP’li Akbay’dan örnek davranış

Dünya Çocuk Hakları Sokağı projesi nedeniyle Çocuk Dostu Kent Ödülünü kazanan Adapazarı Belediyesi’ne Fransa’nın başkenti Paris’te ödül verilecek. Konuyu geçtiğimiz gün gerçekleştirilen meclis toplantısında gündeme getiren CHP’li Meclis Üyesi Haluk Akbay, “Fransa’nın başkenti Paris’te verilecek bu ödülü almak için emeği gecen isimlerin gitmesini şahsım adına uygun görmekteyim. Ama Ülkemiz ve Sakarya’mızda ekonomik krizin hızla büyüdüğü bir ortamda 12 kişi ile gidilecek olan Paris yolculuğunun belediyemize yükü tahminen 15 bin Avro’dur. Bu gezi şahsımın prensipleri ile örtüşmediğinden katılmak istemediğimi ve bu nedenle özrümün kabul edilmesini başkanımız Mutlu Işıksu’ya arz ettim” dedi.

Bakanlık ekiplerinden

verimlilik denetimi

Sağlık Bakanlığı ekipleri Sakarya’daki kamu hastanelerinin verimliliğini ölçecek.

Bakanlık tarafından yapılacak değerlendirme öncesinde İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik Yerinde Değerlendirme Ekibi ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Özcan Öktem, Başkan Yardımcısı Mahmut Atum ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı İbrahim Bulduk şehirdeki kamu hastanelerini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu. Verimlilik ölçümleri Bakanlık ekiplerinin yapacağı çalışmalarla devam edecek.

08 Oca 2020 - 11:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.