BAYRAM ONLARA YARADI

Bayramı evde geçirmeye hazırlanan vatandaşlar, kuruyemiş ve kurukahvecilere hücum etti.

BAYRAM ONLARA YARADI
BAYRAM ONLARA YARADI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sibel Bulut'un Özel Haberi

Ramazan Bayramı’nda ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kuruyemiş ve kurukahvecilere ilgi arttı. Satışlar esnafların yüzünü güldürdü.

SATIŞLAR GÜZEL

Kuruyemiş satışı yapan Köksal Meyvacı, “İnsanlar genel olarak karışık kuruyemiş tercih ediyor. Karışık çerezimizin en iyisi 75 TL’den başlıyor. Her bütçeye göre çerezimiz var. İnsanlar 4 günlük yasakta televizyonunun karşısına geçip, eline de kuruyemişini alıp oturacak” diye belirtti.

ÇEKİRDEK REVAÇTA

Şahin Ümran, “Dört gün sokağa çıkma yasağının olmasından dolayı kuruyemişe bir rağbet var. En çok çekirdek tercih ediliyor. Hem fiyatı uygun, hem de stres atmak için birebir. Bu sürece rağmen satışlarımız iyi gidiyor, daha da iyi olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAHVE KEYFİ

Kurukahveci sahibi Yüksel Ayanoğlu, “Kurukahve satışlarımız beklediğimizden daha iyi gidiyor. Son iki gündür çok yoğunuz. Sokağa çıkma yasağı da olduğu için insanlar alıp stok yapıyor. Evlerinde sağlıklı bir şekilde keyifli keyifli kahvelerini içsinler” diye belirtti.

YÜZLER GÜLÜYOR

Kurukahveci sahibi İbrahim Berk, “Bu süreçte kurukahve satışlarımızda aksaklıklar tabii ki oldu. Ama son 2 gündür yüzümüzü güldüren bir yoğunluk var. 4 günlük sokağa çıkma yasağının büyük bir etkisi var. Eskiye nazaran yoğunluk yoktu, bayramın etkisiyle satışlarımız iyi gidiyor” ifadelerine yer verdi.

23 May 2020 - 11:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.