AKYAZILI MUHTARLAR ANKARA’DA

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ve 36 mahalle muhtarı Ankara’ya çıkartma yaptı.

SORUNLARI İLETTİLER

Muhtarları Ankara’da CHP Gurup Başkanvekili Engin Özkoç’un danışmanı karşıladı. MHP Grup Başkan vekili ve Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül'ü ziyaret eden muhtarlar o sırada mecliste bulunan Akyazı MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ve ekibi ile de bir araya geldi. Muhtarlar Bülbül’e tek tek taleplerini ileterek Akyazı ile ilgili sorunların olduğu dosyayı takdim edip çözüm konusunda destek istediler. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’ı da ziyaret eden muhtarlar ardından Öziplik Sendika Genel Sekreteri Engin Doğan ile bir araya geldiler.

VEKİLLERE DOSYA

Ankara ziyaretinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı da unutmayan Akyazılı muhtarlar Bayraktar ile birlikte kahvaltı yaptılar. AK Parti Genel Merkezini ziyaret eden muhtarları Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, Recep Uncuoğlu ve AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile ekibi karşıladı. Genel Merkezde yapılan toplantıda muhtarlar eksiklerin bulunduğu dosyaları vekillere takdim ettiler. Son olarak İŞKUR Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaret eden Akyazılı 36 muhtar Anıtkabir’i de ziyaret ederek ilçeye döndüler.

15 Şub 2020 - 14:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.