FİNANSA KADIN ELİ DEĞDİ

Uzun yıllar boyunca finans sektöründe çalışan Ece Şen Serdivan’da Paran Finans Akademi adını verdiği yeni ofisinde kobilere ve şirketlere destek vermeyi bekliyor.

‘HEM ALAYLI HEM EĞİTİMLİYİM’

Edebiyat bölümünden mezunu olduktan sonra birçok şirkette çalıştığını dile getiren Ece Şen, “Kendi alanımda çalışmayı tercih etmedim ve finans sektöründe büyük şirketlerle çalışmaya başladım. 4 yıl boyunca Türkiye’nin büyük şirketleri ile iş yaptım. Finans pazarlama ve satış departmanlarında çok iyi direktörler ile çalıştım. Aslında hem alaylıyım hem de eğitimliyim diyebilirim. Daha sonra evlilik dolayısıyla Sakarya’ya yerleşmek zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

‘KENDİ İŞİM HAYALİMDİ’

Kendi işini kurmak için KOSGEB’den destek aldığını belirten Şen, “Kendi işimi kurmak uzun süredir hayalimdi. Eşimin desteğinin yanı sıra KOSGEB Girişimcilik Kursuna gittim. Projem kabul edildi ve hibe desteğiyle işyerimi açtım. Hem devlet desteği hem de kendi birikimim ile kavuştuğum işime 1 yıldır sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz. Biz burada yönetim ve finans alanında şirketlere, kobilere destek veriyoruz. Biz şirketlerin paralarını alıp yönetmiyoruz işletmelerin kazanmış olduğu paraları nasıl yönetmeleri gerektiğini gösteriyoruz” dedi.

‘AKILLACA KULLANILMALI’

Şirketlerin kârlarını nasıl artıracağını ve kredi almadan şirketleri nasıl ayakta tutacakları hakkında destek verdiklerini anlatan, “Biz şirketlerin mevcuttaki karlılığını arttırıyoruz. Yani kazandıkları parayı nasıl daha akıllıca harcayabilecekleri yönünde tavsiyeler veriyoruz. Şirketler aldıkları kredileri daha verimli nasıl kullanabilirler bunlar hakkında yön veriyoruz. Ya da krediye muhtaç etmeden nasıl ayakta tutabiliriz bunun desteğini veriyoruz” diye konuştu. /Nazile Akarsu

11 Kas 2019 - 13:10 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Shahahah - Ne günler amaa edebiyatçıdan finansçı????????????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:10