SUBÜ Doğa Yürüyüşleri Devam Ediyor

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademik ve idari personel ile öğrencilerine yönelik Arifiye İl Ormanı Doğa Yürüyüşü Etkinliği gerçekleştirildi.

SUBÜ Doğa Yürüyüşü etkinliklerinin bu haftaki adresi; Adapazarı - Sapanca karayolu üzerinde Sakarya merkeze 12 km. uzaklıkta bulunan, 27.14 hektar alana sahip yürüyüş ve dinlenme alanı olan Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı’ydı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı ve SUBÜ Kamp Topluluğu tarafından organize edilen doğa yürüyüşü etkinliği, SUBÜ ailesinden 100’e yakın doğaseverin katılımıyla Tabiat Parkı’nın girişinde başladı. Toplam 7 Km’lik yürüyüş güzergâhı takip edilerek yapılan etkinlikte, Sapanca göl manzarası eşliğinde tamamlanan yürüyüşün ardından mesire alanında üniversite tarafından ikramlarda bulunuldu.

SUBÜ Kamp Topluluğu üyelerinin çadır kurma, kamp malzemeleri ve doğada giyim, sırt çantasının hazırlanması, kamp yeri seçimi ve kamp kurulması gibi konularda katılımcıları bilgilendirdiği etkinlikte eğlenceli oyunlar oynanarak, çeşitli yarışmalar da yapıldı.

10 Ara 2019 - 16:38 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.