SINAVA GİRMEDEN ÜNİVERSİTEYE ALINDI

Sakaryalı lise öğrencisi Merve Nur Tetik, sosyal faaliyetlerdeki başarısıyla sınavsız olarak Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesine kabul edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, başarılı öğrenciyi tebrik etti.

DURMUŞ’A ZİYARET

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Merve Nur Tetik, Okul Müdürü Mehmet Topaloğlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti. Durmuş, Anadolu Bursiyeri programı kapsamında Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaya hak kazanan başarılı öğrenciyi tebrik etti.

GURUR VERİCİ

Durmuş, okullarda akademik başarının yanında sosyal faaliyetlerin de çok önemli olduğuna dikkat çekerek Merve Nur Tetik’in burslu olarak üniversiteyi kazanmasının gurur veren bir başarı olduğunu söyledi. Durmuş, öğrencinin başarısında pay sahibi olan öğretmenlerini, okul yöneticilerini ve ailesini ayrı ayrı tebrik etti.

BAŞARILI OKUL

Okul Müdürü Mehmet Topaloğlu da “Lisem Üniversitemdir” düsturunu şiar edinen Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin, hem entelektüel faaliyetleri hem de üniversiteye yönelik başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ettiğini belirtti. Topaloğlu, daha önce Burak Dikmenler isimli öğrencilerinin de Anadolu Bursiyeri programı kapsamında Hukuk Fakültesi’nde okuma hakkı elde ettiğini hatırlattı. /Simgenur Batıhan

06 Kas 2019 - 14:29 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

şükrü serhoş - ALLAH Yolunu açık etsin Kızım. Babanın Mekânı Cennet Olsun.Başarına Çok Mutlu Oldum İnan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 14:29