SAKARYA ÇEVRİMİÇİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim-öğretime ara verilmesinin ardından başlattığı 'Sakarya Çevrim İçi' çalışmalarında öğretmenler öğrencileri ile her gün ders işliyorlar.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün eğitim-öğretime ara verilmesinin ardından başlattığı 'Sakarya Çevrim İçi' çalışmalarında öğretmenler öğrencileri ile her gün ders işliyorlar. Teknolojik imkanları en üst düzeyde kullanan öğretmenlerimizin bu fedakarlıkları öğrenci velilerinden ve toplumdan büyük ilgi görüyor. Bazı öğretmenlerin dersler sırasında yazı tahtası da kullanması dikkat çekiyor.

'Eğitim her ortamda yapılır mekan aranmaz' sözünü en güzel şekilde yerine getiren öğretmenlerin mesleklerine duydukları saygı ve aldıkları maaşı hak etmek için gösterdikleri çaba büyük takdir topluyor. ‘Öğretmenim Evimin İçinde Çevrimiçi...' başlığıyla sosyal medyada yayınlanan öğretmenlerin uzaktan eğitim çalışmaları en çok beğeni alan paylaşımlar arasına girdi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş her anı her alanı öğrenme ortamına çeviren tüm öğretmenlerimize fedakar çalışmalarından dolayı çok teşekkür etti.

04 Nis 2020 - 15:50 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.