MİNİKLERDEN GÖKKUŞAĞI ETKİNLİĞİ

Uzaktan eğitim kapsamında 0-36 ay erken çocukluk ile 36-79 ay arası özel gereksinimli çocuklara okul öncesi eğitimin verildiği Serdivan Özel Eğitim Anaokulu (EÇEM) de gökkuşağı etkinliği yapıldı.

MİNİKLERDEN GÖKKUŞAĞI ETKİNLİĞİ
MİNİKLERDEN GÖKKUŞAĞI ETKİNLİĞİ
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Uzaktan eğitim kapsamında 0-36 ay erken çocukluk ile 36-79 ay arası özel gereksinimli çocuklara okul öncesi eğitimin verildiği Serdivan Özel Eğitim Anaokulu (EÇEM) de gökkuşağı etkinliği yapıldı. Okul Müdürü Ahmet Göktaş #sakaryacevrimici çalışmaları kapsamında yapılan etkinliğe emek veren annelere ve öğretmenlere teşekkür etti.

MORAL KAYNAĞI

Sosyal medyadaki bu paylaşımı beğenen İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, her yerde ve her koşulda özel eğitimin de devam ettiğini belirterek, içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde bu tür paylaşımların toplumumuza büyük moral kaynağı olduğunu ifade etti. Durmuş, evde olmalarına rağmen özveriyle çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan tüm öğretmenlerimizi tebrik etti.

29 Mar 2020 - 15:31 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.