İNGİLİZCE YAZ OKULUNDA EĞLENCELİ DERSLER

Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yaz döneminde İngilizceyi eğlenerek öğrenebilecekleri EBA Çevrimiçi İngilizce Yaz Okulunu başlattı.

İNGİLİZCE YAZ OKULUNDA EĞLENCELİ DERSLER
Haber albümü için resme tıklayın

EBA platformu üzerinden 1 Temmuz tarihi itibariyle yayınlanan İngilizce Yaz Okulunda öğrenciler kendi hesaplarından giriş yaparak seviyelerine uygun dersleri takip edebiliyorlar. A1 ve A2 düzeyinde 4 temel dil becerisini içeren dersler, kendi kendine öğrenmeye uygun e-etkinliklerden oluşuyor. Sıralı anlatımlarla eğlenceli olarak sunulan her dersin sonunda öğrenciler öz değerlendirme yaparak bir sonraki derse geçebiliyor. Öğrencilerin yaz döneminde yabancı dilden uzak kalmaması ve yıl içindeki bilgilerinin pekiştirilerek geliştirilmesinin amaçlandığı yaz okulu hafta içi her gün 31 Temmuz'a kadar devam edecek.

FAYDA SAĞLAYACAK

Türkiye’nin dört bir yanından aralarında ilimizden İngilizce öğretmenlerinin de yer aldığı gönüllü öğretmenlerin katılımıyla; MEB Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Yabancı Dil Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Merkezi (YDE-ARGEM) koordinesinde, YEĞİTEK e-içerik geliştirme ekibi ile Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan EBA Çevrim İçi İngilizce Yaz Okulu öğrencilerin eğlenirken öğrenmesi temeline dayanıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yabancı dil öğreniminde sürekliliğin önemine dikkat çekerek, ingilizce yaz okulunun çocuklarımızın yabancı dil eğitimine fayda sağlayacağını ifade etti.

07 Tem 2020 - 17:03 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.