BU VEBALİ KALDIRAMAZSINIZ

Futboldan sonra popüler spor dalları arasında yer alan basketbol ve voleybol Covid19 virüsü nedeniyle ligler tescil edilse de futbol için durum öyle değil .

Her ne kadar Türkiye Futbol Federasyonu liglerin oynanacağını söylese de son zamanlarda kulüp takımlarında görülen Covid19 virüsü liglerin oynanmasının önüne geçiyor. Buna rağmen TFF ligleri oynatmakta ısrarcı. Tabi ki tescil kararını almak kolay değil ortada bir sezonun maddi manevi emeği var. Ama burada her şeyden önce sağlık gelir. Süper ligde bile sağlık önlemleri üst seviyede iken vaka ortaya çıkıyorsa amatör ligleri düşünemiyorum. Sormak istediğim bir soru var? Profesyonel liglerde takımlara yapılan Covid19 testi amatör takımlara yapılacak mı. Yoksa hadi ligler başlıyor diyerek futbol mu oynatacaklar. Benim bildiğim kadarıyla basketbol ve voleybol temaslı bir oyun ve virüsün bulaşma riski var. Ama bir diğer bildiğim futbolda temaslı bir oyun. Oyuncular sahadan bir birine dokunmadan mı oynayacak, barajda mı kurmayacak, mücadelede mi etmeyecek. Futbolcuları geçtim. Saha görevlileri var basın mensupları var yöneticiler kulüp başkanları saymakla bitmez. Şimdi küçük bir örnek vereceğim . Bu saydığım kişiler bir birleriyle tokalaş ve bu virüs bir kişide olsa ver bulaşsa bunun vebalini kim taşıyacak. Hadi tokalaşmadılar futbolcu formasını soyunma odasında çıkardı malzemecide bu formaları topladı. Ve virüs bulaştı ne olur o zaman ligler iptal olur mu ? ne kadar çözüm üretirseniz üretin liglerin oynanması şampiyonluk değil ölüm getirir. Sevgiyle kalın…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alperen Durmuşkaya - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.