BABASINA KURŞUN YAĞDIRDI

Pamukova İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde babasıyla kavga eden oğlu, yanında bulunan silahla babasına kurşun yağdırdı. Baba hastanede hayatını kaybederken, oğlu kayıplara karıştı.

BABASINA KURŞUN YAĞDIRDI
Haber albümü için resme tıklayın

TARTIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre; Olay, Pamukova İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Baba Sezai Erman ile oğlu N.E. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesiyle oğlu N.E., yanında bulunan silahı çıkarıp babası Sezai Erman'a kurşun yağdırıp olay yerinden firar etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Baba kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı babayı olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen baba Sezai Erman kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, kaçan saldırgan N.E.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

17 Haz 2020 - 12:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Çocuk suçsuz - Aileyi yakından tanırım. Uzun yıllardır çocuklarına ve eşine şiddet uygulayan, alkolik bir adamdır. 2 gün önce de evi yakmaya çalışmış. Çocuklarına ve eşine saldırmış, oğlu N.E yi öldürmekli tehdit etmiş. Çocuğun başı yandı. Sezai Ermanın bir çok sabıka kaydı var. Adam yaralama..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 12:51